Sisustusinspiraatiota siskolta

Meidän huusholli on rehellisesti sanottuna tällä hetkellä niin pommi, ettei siellä voi ottaa ollenkaan kuvia. Ehkä meidän kevätreissujen jälkeen jaksan ja ehdin karsia turhaa tavaraa, varastoida talvikamat ja tehdä kunnon puunauksen kotiin… sitä odotellessa kuvasin siskon kodissa!

Erikalla on paljon boheemeja elementtejä kerrostalokolmiossaan, mutta myös talon henkeen sopivaa skandinaavista tyyliä satulavyötuoleineen. Erika harrastaa myös keramiikkatöitä ja niitä löytyykin lähes jokaiselta pöydältä ja tasolta. Erika on myös saanut minunkin osani äitimme viherpeukalosta…

Erika asuu Espoossa miehensä ja rescue-koira Papin kanssa. Satulavyösängynpääty on muuten second hand -Artekia, siitä tulee kuulemma aina paljon kyselyä Erikan somessa.

Tuo Ikean kaappi löytyy meiltäkin, se on vain niin kaunis ja imee sisäänsä aivan hulluna tavaraa. Erikan sisustusoivalluksia: osta niin hieno pyykkikori, että sitä voi säilyttää olohuoneessa.

Erikan sisustusoivalluksia: kehystä seinälle itse ottamiasi (matka)kuvia. Niitä katsellessa tulee mieleen ihania muistoja, toisin kuin persoonattomia valmistauluja/-julisteita katsellessa.

Erikalla oli haussa olohuoneeseen kaunis jalkalamppu ja ehdotin omaa suosikkiani, Vitran Akari 10A:ta. Vielä joskus hankin tuon itsellenikin.

Keittiön pöytä on edesmenneen isämme tekemä, hän oli näppärä, itseoppinut harrastelijapuuseppä. Harmittaa, etten aikoinaan edes kunnolla käsittänyt kuinka taitava hän oli. Olisin tilannut häneltä vaikka mitä huonekaluja. Niistä olisi jäänyt ainutlaatuinen muisto…

Erikalla on kotonaan lukuisia viherkasveja – itse en onnistuisi pitämään niin monia elossa.

Erikan itse tekemä käsikulho on oivallinen paikka vaikka sormuksille.

Erika on myös taitava piirtäjä ja seiniltä löytyy omia töitä.


3 Comment

  1. Aivan ihania noi keramiikkatyöt! Ja koti ylipäänsä! Täytyy itekin joskun päästä tekemään keramiikkajuttuja. Lähiaikoina moni tuttu on innostunut käymään kursseilla ja jälki on upeeta!

    1. Mä haaveilen myös keramiikkakurssista!

  2. Hei voi ei! Tuo pyykkikori! Mistä se on, voitko kysyä siskoltasi?

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.