Relaamista auringossa

Heipat Teneriffalta! Postausten rustailu jäikin unohduksiin, vaikka tarkoitus oli jatkaa julkaisua normaaliin tapaan. Olen kaivanut kameran esiin pari hassua kertaa, tehnyt jonkin verran muita töitä ja sitten vain relannut. Olemme hengailleet lähinnä hotellilla ja sen lähiympäristössä – yhtenä päivänä kävelimme Los Christianosiin ja bongailimme pari tuntia valaita ja delfiinejä merellä.

Eilen illalla jumiuduinkin sitten kännykän ääreen koko illaksi seuraamaan vaalituloksia. Ihan järkyttävä jännitysnäytelmä, jonka lopputulos ei varsinaisesti sielua hivele. En ole koskaan äänestänyt demareita enkä varmaan äänestäkään, mutten myöskään ole toivonut heidän voittoaan koskaan niin paljon kuin eilen. Luojan kiitos voitto tuli vaikka hilkulle menikin. Jos nyt saataisiin hallitus, joka välittää edes vähän enemmän luonnosta, tasa-arvosta, eläimistä ja koulutuksesta.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.