Olin vieraana Metin ja Hannan podcastissa

Mulla on ollut ilo ja kunnia vierailla mahtavissa podcasteissa Hullu kuin äidiksi tullut -kirjan julkaisun myötä ja onneksi aiheeni ja tarinani kiinnostavat edelleen! Sain nimittäin kutsun Metin ja Hannan podcastiin ja tietysti suostuin, vaikka jännitänkin julkista puhumista.

Hanna ja Metti ovat ehdottomasti sydemellisimpiä ihmisiä, joita olen koskaan tavannut ja heillä on tosi mielenkiintoinen podcast. Heillä on todella kiinnostavia ajatuksia äitiydestä ja vaikka molemmat ovatkin eritoten muotivaikuttajia, luen ja kuuntelen mielelläni heidän juttujaan perhe-elämästä ja äitiydestä.

Jakson, jossa olin vieraana, voi kuunnella esim. TÄÄLTÄ. Kertokaa, mitä piditte!

Yritän palailla pikkuhiljaa tänne blogin puolelle raskaan kevään jälkeen. Kerron teille elämäntilanteen muutoksista asap, kun saan vielä keräiltyä itseäni. Pysytelkää mukana, vaikka olenkin ollut aivan kammottavan huono bloggaaja viime viikot <3

7 Comment

 1. Kiitos kirjastasi, olen sen aikoinani (kuopusta imettäessä uneen) kuunnellut.
  Pitääpä kuunnella Metin ja Hannan uudet jaksot, olen tykännyt heidän podcastistaan 🙂
  Voimia sinulle ja teille elämänmuutoksiin…

 2. Tuli olo että haluan jättää kommentin. Juuri aloitin kuuntelemaan kirjaasi, vauvani on nyt 8kk ikäinen ja tuntuu että olen nyt vasta valmis kuuntelemaan vaikeasta aiheesta. Ihanan elämänmyönteinen ja aito alku, toki olen blogiasi vuosia lukenut joten tiesin odottaa hyvää. Kaikkea parasta sinulle ja aurinkoista kesän odotusta. Kyllä me lukijat täällä ollaan mukana <3

 3. Mari Martin says: Vastaa

  Hei Irene,
  Olet ollut paljon ajatuksissa, kun on ollut aistittavissa että elämässäsi myllertää. Meillä on samanikäiset lapset ja somen kautta olen huomannut että paljon samoja fiiliksiä ja tilanteita jaetaan. Paljon tsemppiä jatkoon ja kyllä elämä kantaa!

 4. Hei Irene! Kiitos elämänmakuisesta blogista, sitä on ilo lukea. Toivon sinulle mukavaa kesää , ja jaksamista elämän tuomiin haasteisiin!

 5. tsemppiä ja voimia elämänmuutokseen❤️

 6. Kiitos blogistasi, Irene! Löysin sen uudestaan (ehkä blogikin oli uusi) odottaessa esikoistani. Paljon tullut jaettua kanssasi samanlaisia ajatuksia, mutta myös opittua erilaisista. Lukijana koen saaneeni tosi paljon ja niin varmasti moni muukin. Täällä ollaan, vaikka pitäisit miten pitkän kirjoitustauon. 🙂 Kirjasi menossa kuunteluun pian. Voimia elämänmuutoksiin <3

 7. Hei Irene,
  Olen seurannut blogiasi pari vuotta. Nyt olen itse raskaana, odotan ensimmäistä (ja viimeistä) lastamme. Luin kirjasi raskaaksi tultuani. Kirja paitsi nauratti, myös sanoitti pelkojani raskauteen, synnytykseen ja äitiyteen liittyen. Pyysin miestä lukemaan kirjan. Hänkin piti tyylistäsi ja mikä parasta, kirja auttoi meitä keskustelemaan juurikin näistä peloistani. Kiitos siis kirjastasi ja tsemppiä elämänmuutoksiin!

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.