Remontti, jonka piti kestää viikon, kestikin kolme kuukautta (vihdoin kuvia uudesta kodista!)

Pieni remonttini on täynnä surkuhupaisia käänteitä enkä ole oikeastaan enää pitkään aikaan jaksanut välittää, koska se saadaan viimein päätöksen. Onneksi sen jatkumiseen ei ole muutamaan viikkoon vaikuttanut kukaan henkilö vaan hanan toimituksen viivästyminen, joka siis kruunasi koko sekoilun.

Remontin päättyminen häämöttää kuitenkin jossakin lähitulevaisuudessa ja pian saan kotiini remonttisiivouksen! En malta odottaa, että pääse järjestämään kaikki tavarat paikoilleen ja hankkimaan loput puuttuvat huonekalut.

Sain napattua muutamia kuvia täältä kaaoksen keskeltä, mutta älkää antako niiden hämätä. Jos kamera olisi sojottanut hiukan toiseen suuntaan, olisi sieltä paljastunut maalipurkkeja ja muuta remonttiroinaa sekä epämääräisiä muuttolaatikkokasoja.

Sängyn virkaa toimittaa vielä toistaiseksi vuodesohva. Sänky on ikään kuin sohvan paikalla olohuoneessa, jolloin kaksiomme makkarista tulee lapsen huone. Aivan kokonaan omaksi Elli ei kuitenkaan isohkoa makuuhuonetta saa, vaan siirrän ainakin vuodesohvan sinne vierassängyksi, kun hankin kunnon sängyn ja patjat itselleni.

Uusi koti alkaa olla täynnä kirppislöytöjä. Rottinkinen yöpöytä löytyi Malmin Fidasta muutamalla kympillä.


Kun guasha-kammat ja kasvorullat on käden ulottuvilla olkkarissa, muistaa käyttääkin niitä 🙂

Bambukehyksinen peili löytyi sekin kirpparilta ja odottaa seinälle nostamista. Sille on ihan täydellinen paikka olkkarissa.

Wieniläistuolit toin vanhasta kodista ja ne olivat aikoinaan hyvin onnekas Facebook-kirpparilöytö. Ikean pyöreä pöytäkin löytyi lopulta Torista, kun sitä sinnikkäästi metsästin. Pinta on vähän huonossa kunnossa, mutta en ole tunnetusti kauhean tarkka.

Maalausharrastus kiinnostelee taas. Ja jep, se on juuri se, miltä näyttääkin.

Sisustuslöytöjen lisäksi olen tehnyt viime aikoina myös hyviä vaatelöytöjä kirppareilta. Esimerkiksi tämä paljettimekko odottaa nyt kuumeisesti tarpeeksi prameita bileitä!

Timpan lempipaikkoihin kotona lukeutuu Parolan rottingin mahtipontinen tuoli, jonka päällä on 2nd hand -lampaantalja. Sohvapöytä on Facebook-kirppislöytö.

Kannan taas kotiini kierrätysastioita kuten ennen vanhaan. Täällä Alppilan kodissani oli aikoinaan ihan kokonainen vitriini astioilleni, joita oli ihan liikaa. Yritän pitää astiavillityksen tällä kertaa aisoissa. Pentikin Halla-lautasia ostan kuitenkin aina, jos niitä tulee vastaan. Kauniit skumppalasit löytyivät Sörnäisten Fidasta.

Tältä olkkarissa näytti ennen kuin siirsin sängyn sinne. Mustat yksityiskohdat tekevät muuten hyvää tällaiselle harmoniselle bohosisustukselle, jossa pääosassa ovat beigen eri sävyt. Aion ainakin ripustaa seinille mustia kehyksiä ja myös olkkarin tulevan lattiavalaisimen jalat ovat mustat.

10 Comment

 1. Mikä tämä maalisävy oli jolla maalasit seinät? Täydellinen!

  1. Mietin ihan samaa 😀

  2. Olohuoneessa on Tikkurilan Ajopuu ja makuuhuoneessa Mulperi. Eli kuvissa joissa on peili, iso rottinkituoli ja tissimuki on taustalla Mulperi ja muissa Ajopuu 🙂

 2. Ihanan näköistä. 😍 Itse sain äidiltäni tuota Pentikin Halla-sarjaa tee/kahvikuppien (kupeissa kaksi korvaa) muodossa. Ne on siis ollut äidilläni vuosia ja nyt antoi ne minulle, käsittääkseni ovat juuri tuota Halla-sarjaa. Täytyy varmaan perehtyä tarkemmin 😅

 3. Rauhallisen näköistä 🙂 Kukkaruukut kiinnitti huomioni, eihän vedet valu lattialle, kun ei ole aluslautasta?

  1. Ei valu, kastelen aina kylppärissä kasvit ja annan kuivua siellä 🙂

 4. Oletko pohtinut tuota nukkumajärjestelyä kuinka paljon? Eikö olisi kiva olla makkari ja olohuone erikseen? Eli vierassohva olkkariin? Ellille vaikka kerrossänky? Tai parvi? Molemmat nukkuisivat samassa huoneessa? Pysyisi järjestyskin ehkä paremmin yllä – ovi vaan tarvittaessa makkariin kiinni. Ps. Onko teillä dogsitter tai vastaava, että onnistuu esim. koiran iltalenkki?

  1. Ei tarvinnut kauheasti pohtia 🙂 mulle on aina ollut tärkeää että lapsi nukkuu omassa huoneessaan. Ihan unirauhankin ja erityisesti tulevaisuuden takia, kun jossakin vaiheessa varmasti joku nukkuu mun kanssa 😅 ei tarvita dogsitteriä!

 5. Minä olen samassa elämäntilanteessa ja päädyttiin nukkumaan lapsen kanssa samaan huoneeseen. Ratkaisu oli varmasti hyvä silloin, mutta kyllä tässä olisi hyvä olla pojalle ja lapselle oma rauha. Täytyy pohtia jos itsekin siirtäisi sängyn olkkariin.

  Sinulla on rakentumassa kaunis koti!

 6. Hei! Mistä olet löytänyt juuttimaton kohokuvioineen – niin kaunis! (Kuten muukin kodissanne.)

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.