POD:n pelastus (?) ja muut viikon parhaat

Paras reissu (saatu, sis. alekoodin!)

Viikko alkoi ihanissa merkeissä pressireissulla Tallinnassa. Reissun tarkoitus oli tutustua Tallinkin ja Tallinnan kauneustarjontaan, Kumu-museoon sekä Tallink Spa -hotelliin sekä sen hoitoihin ja ruokiin. Olen reissannut ennenkin Tallink Megastarin Business Loungessa, ja se on kyllä todella viihtyisä tapa matkata Suomenlahden toiselle puolelle. Todella hyvää ruokaa, juomia ja viihtyisät tilat.

Reissun kiinnostavinta antia oli tieto Tallinkin verkkokaupasta, josta voi tilata esim. Benefitiä edullisemmin kuin Kicksistä. Tuolta löytyy on paljon muutakin kosmetiikkaa edullisesti! Saimme verkkokauppaan alennuskoodin TALLINKSHOPPING20, jolla saa siis 20 prosentin alennuksen verkkokaupasta tämän kuun loppuun asti. Aion käyttää tuon itsekin tilaamalla loppuneen tilalle maailman parhaan kulmakynän eli Benefitin Precisely My Brow Pencilin.

Paras uusi kauneustuote

Ostin Tallinkilta Erikan suosituksesta Benefit Hoola Quickie Contour Stickin eli voidemaisen aurinkopuuterin ja tykästyin siihen ensikokeilulla. Tämä ei siis ole uutuustuote, mutta mulle uusi! Puikolla on helpompi ja nopeampi tuoda aurinkoa kasvoille ja tässä Benefitin puikossa on vielä superihana sävy. Eikä mitään kimalteita! Vetäisen tällä vain väriä niihin kohtiin, joihin muutenkin levittäisin aurinpuuteria ja häivytän sitten kostutetulla siveltimellä tai Beautyblenderillä.

Paras (?) POD:n pelastus

Tässä on vielä kysymysmerkki, sillä olen testannut tuotetta vasta vähän aikaa. Kerroin Instagramissa suunympärysihottumastani (POD), joka lienee tällä hetkellä aika monen, erityisesti naisen riesa. Kukaan ei oikein tiedä, mistä sen lisääntyminen johtuu. Minulla POD alkoi syksyllä, kuten se aika usein alkaa, kun ilma kuivuu. Ihottuma aiheutti vielä senkin, että e-pillereillä kurissa pysyvä akne alkoi taas oireilla. Sain lukuisia vinkkejä ihottumaan Instagramissa. Tämä tauti vain on siitä ikävä, että sen laukaisee ja parantaa eri ihmisillä eri asiat. Joku, mikä toimii toisella, saattaa vain pahentaa ongelmaa toisella. Aika moni tuntui kuitenkin vannovan otsonoidun oliiviöljyn nimeen ja niinpä riensin heti ostamaan yhden purkin. Lyhyen käytön jälkeen vaikuttaisi, että öljy rauhoittaisi tilannetta ainakin hiukan. Otsonoitua oliiviöljyä voi ostaa netistä esimerkiksi House of Organicista TÄSTÄ (mainoslinkki).

Paras haaste

Instagramissa alkoi pyöriä kuvakollaaseja, joissa esitellään saman tyypin (potentiaaliset) kuvat sekä Linkedinissä, Facebookissa, Instagramissa että Tinderissä. Meemin julkaisi ensin itse Dolly Parton ja pian someni alkoi täyttyä kaikenlaisista, jopa koirien kollaaseista. Laadin itsekin samanlaisen ihan oikeilla kuvilla: nämä siis todella löytyvät ko. sovelluksistani. Tämähän ei ollut meemin/haasteen idea, mutta minusti oli kiinnostavaa miettiä, kuinka erilaisen kuvan sitä pyrkii antamaan ihmisille eri someissa.

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.