Nautintoa kesäksi!

Mainos ja ALEKOODI: Huuma

Oletko jo kuullut uudesta suomalaisesta verkkokaupasta nimeltä Huuma? Koodilla IRENE saat kesäkuun ajan 15 prosentin alennuksen! Huumassa on nyt jo yli 8000 eri tuotetta ja joka viikko tulee lisää. Sieltä saa myös kanta-asiakasetuja ja yllätyslahjan joka tilauksesta.

Jos mietit, mitä Huumasta kannattaisi tilata, niin ainakin paineaaltovibra, ellei sulla vielä ole!! Olen jo pitkään levittänyt Satisfyerin ilosanomaa, enkä ihan hevillä lopeta. Se on yksinkertaisesti P-A-R-A-S-T-A ikinä. Toki kaikki ei tykkää kaikesta, mutta ehdotan vahvasti ainakin kokeilemaan. Mä tykkään nimenomaan Satisfyerista, toiset esim. Lelosta. Oma mallini on Curvy 2+ jossa on paineaaltoimun lisäksi myös vibra ja sen voi yhdistää kännykkäsovellukseen.  Satsaa terveyteen, hanki Satisfyer (oli sulla sitten mitkä sukuelimet tahansa, koska merkillä on ihan kaikenlaisia leluja pilvin pimein, myös paljon erilaisia masturbaattoreita peniksellisille!)

Mulla on myös Satisfyerin lantionpohjan treenikuulat. Varmaan kaikki jo tietääkin, kuinka älyttömän tärkeää lantionpohjaa on treenata (vahvistaa JA myös rentouttaa). Lantionpohjan terveys tuntuu vaikuttavan ihan kaikkeen eikä vähiten nautintoon. Näissä kuulissa on tärkeintä oikea koko. Mä en jaksanut ennen innostua kuulista, kun ostin joskus ihan liian kevyet kuulat eikä niistä ollut mihinkään. Ei oikein auta muu kuin kokeilla ja löytää sillä tavalla parhaat itselle.

Mun mielestä myös suht pienikokoinen, tehokas perusvibra on myös hyvä omistaa. Saa helposti vaikka matkalle mukaan. Intoyoun Edan on valmistettu nestemäisestä silikonista, joka on superpehmeää.  

Mulla on myös soft spot kauniisiin seksileluihin, joita voi pitää vaikka yöpöydällä. Ylellinen Jimmyjane Lovepods Om on lootuskukasta ulkonäkönsä saanut, jännänmuotoinen vibra, jonka urat jäljittelee sormia ja joka tuottaa syviä värähtelyjä.

Nyt kiinnostaa myös erilaiset kielimäiset stimulaattorit, kuten niin ikään kaunis, Ünihörnin PinkRose. Tällä merkillä on muitakin jännänmuotoisia vibroja, kannattaa tsekata Huumalta muutkin brändin tuotteet!

Muista koodi IRENE jos innostut tilaamaan! Toivottavasti jokainen halukas uskaltaa tehdä seksileluostoksia netissä eikä pelkää, että naapurin setä huomaa, mitä paketissa lymyää. (Huuman paketit tulee aina suoraan kotiin tai halutessa pakettiautomaattiin). Seksilelujen käyttämisessä ja masturboinnissa ei tietenkään ole mitään hävettävää, päinvastoin: omaa terveyttään kannattaa vaalia, ja seksuaaliterveys on tärkeää siinä missä kaikki muukin terveys!

Nautinnollista kesää!

2 Comment

  1. 🤪

  2. 🥰

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.