Lekmerin kreisien päivien lempituotteet

Lekmerillä on meneillään Crazy Days -päivät, jotka tarjoavat hyviä alennuksia ja vielä ilmaisen toimituksen. Keräilin Lekmerin toiveesta kollaasin tämän päivän tuotteiden suosikeistani. Täältä voit katsoa kaikki tämän päivän aletuotteet ja huomenna sekä sunnuntaina sitten taas tarjolla eri tuotteita.

Omassa kollaasissani taas mielen päällä olevia syys- ja talvijuttuja sekä tietty sisustustuotteita. Tuo kaktuslamppu on ihan mieletön! Ja huomaatteko, kun ymppään tuon lämpöpussin jokaiseen kollaasiin 😀 Se on vain niin hyvä. Meillä Elodie Detailsin versio, mutta tuo Carena toimii kuulemma hyvin esimerkiksi matkarattaissa. Kohta onkin taas aika kaivaa lämpöpussukka esiin syksykelejä varten. Suosittelen ihan todella lämmöllä.

kolla

Carenan LÄMPÖPUSSI // Goodnight Lightin KAKTUSVALAISIN // Jox Trendin LASKOSVERHOT // NG Babyn (ruskea) VUODEKATOS // Kuling Outdoorin HAALARI // Didriksonsin TAKKI // Kuling Trendin PIPO // Reimatec-KENGÄT // Elodie Detailsin REPPU //

* CRAZY DAYS + ILMAINEN TOIMITUS: joka päivä satoja uusia diilejä, jotka ovat voimassa 24 tuntia. Sen lisäksi saat ilmaisen toimituksen koodilla: CRAZYILMAINEN Päivän diili on voimassa klo 10.00 – 10.00 tai niin kauan kuin tavaraa riittää. 

postaus sisältää mainoslinkkejä

Vastaa

Nimi/nimimerkki tulee näkyviin blogissa. Email ei tule näkyviin.